Vill du trivas på jobbet?
Bli en del av vårt team!

Unik Åkerman-anda

Vi som arbetar här har bred byggkompetens och stor erfarenhet från praktiskt byggande. Det har gett oss ett brett och givande kontaktnät med många kompetenta samarbetspartners. Det har också gett oss mängder av uppdrag genom åren. Men framgångarna beror inte bara på vad vi gör, utan hur vi gör det.

Arbetsglädje som ständigt får näring

Även om vi alla jobbar med enskilda uppdrag är vi del av Åkermans team som ständigt finns till hands med kunskap, vänskap, gemenskap och beredskap. Detta skapar en trygghet, flexibilitet och arbetsglädje som smittar av sig långt ut på byggarbetsplatserna. Därför är det också enkelt och lättsamt att ringa hit, oavsett vad ärendet gäller. Åkerman-andan har gjort oss till ett sammansvetsat team som gör mycket rolig ihop, både på och utanför jobbet. Det här är ett familjeföretag när det är som bäst, med korta beslutsvägar, högt i tak, prestigelös stämning och flera förmåner för både kropp och själ.

Just nu söker vi

Vi söker en erfaren konstruktör att förstärka vårt team i Malmö. Kontakta Ludvig för mer information och ansökan. Ludvig Zetterman ludvig@larenius.se Larenius & Partners AB Direkt:+4673-938 24 14 Vi ser fram emot din ansökan. Vi är alltid på jakt efter bra medarbetare som delar våra värderingar och har rätt kompetens, så du är alltid välkommen att skicka en spontanansökning! Kontakta Åsa Jönsson på 042-199692 eller asa@akermans.se.

pageImage

Åkermans Ingenjörsbyrå AB

042-12 00 10